Formkollen..

Den gjordes innan helgen & då med viktkoll & calipermätning (manuell fettmätning).

image.jpeg

Vikten visade på ca 1kg ned på ett par veckor samt fett%-en låg på 9,7%.
Gårdagens form:

image-1.jpeg

Mitt mål till avresan till USA i sept är en % på ca 7-7.5%. Vikten är mindre viktig, mer intressant att se hur mkt man väger i jämfört med tidigare dieter.:)

Bakade kladdkakor i lördags, vilket resulterade i att jag fick i mig typ en hel själv!:S Ops! Tur det var lördag & tur man har skalle nog att röja cardio i massor igår då!
Jaja, ibland händer det även de bästa.;) Eller ibland & ibland, det händer rätt ofta nu för tiden att jag ”flexar” rätt mycket i min diet.
Jag är inget cheatmealsmänniska, men kan lätt unna mig mat i alla dess former ofta. Jag skulle aldrig kunna bli en människa som slutade äta eller skulle aldrig kunna ”banta”, jag är för glad i mat för det. Däremot rör jag gärna på mig mycket, vilket har resulterat i att alla mina dieter ofta består av mycket bra mat & mycket aktivitet.:)

image-2.jpeg

Som tex mina kvällsprommisar i solnedgången, finns nog faktiskt väldigt få saker som slår dessa en fin svensk sommarkväll.

Träningen går bra nu, har haft grymma träningspartners de senaste veckorna som alla krigar lika hårt som en annan i gymmet.
Ofta tränar jag med killar då jag alltid får ”jaga” deras vikter & tvinga mig själv att ta i mer än vad jag tror är möjligt.
Men det finns även vissa flickor som gästspelar i min träning också.:)
En av dem är min lilla fitnesstös Ellen, som jag ska hjälpa upp på scen i höst. Trots sina endast 17år så är hon stark dom en oxe & utvecklas framåt för varje ny date vi har! Hon har verkligen framtiden för sig den flickan, ska bli spännande att följa.;)
Här är lite bilder från träningen sista tiden:
Axlar:

image-3.jpeg

Armar:

image-4.jpeg

Rygg:

image-5.jpeg

Bra träningssällskap som sagt…;)
& här har vi några av töserna som krigat på med mig den sista tiden:

image-6.jpeg

Alla är dom mina fitnessbrudar som jag coachar på ett eller annat sätt inför årets tävlingar.
Sötnosar!<3

Ikväll blir det ett pass med min saknade vän Adriana Kuhl & efter det humorbio med en annan goding.:)
Men innan dess ska mat lagas i mängder, var & storhandla häromdagen. Våga vägra ta en vagn! Haha…

image-7.jpeg