Nu växlar jag upp!

Semester i all ära, men av de tre veckor som var vigda i min agenda som rena semesterveckor blev det ca två av dem som jag faktiskt kan döpa SEMESTER. Men när jag väl bestämmer mig för att ha semester så ser jag till att faktiskt göra nåt av det. Det största problemet för mig är väl att hinna med alla mina nära som jag så gärna vill hinna träffa &/el umgås med…:/
Den första veckan försvann tyvärr mestadels i jobb i form av mail, onlinejobb, bokningar- & planering inför höstens projekt samt möten. Det var först dag nr 5 (på fredagen) som jag ”checkade ut” ordentligt från jobbet.

Semestern har fyllts av mycket vänner, familj, träning, PWs i solnedgången, några fantastiska & soliga dagar i Sandhamn, en girlstrip till Åre med en massa roliga äventyr, en del båt i fina Sthlms skärgård, bio, fallskärmshopp, lite rosé & god mat.:)

image.jpeg

image-2.jpeg

image.jpeg
image-4.jpeg

image-5.jpeg
image-6.jpeg

image-7.jpeg

image-8.jpeg

image-9.jpeg

image2.jpeg

Tack ALLA fina för att ni förgyllt mina semesterdagar!<3

Men nu är det dags att växla upp! Jag har exakt 5 veckor på mig att hitta toppformen inför plåtningarna i USA så nu är ”sus-&-dus”-perioden (som mina kära vän Carina så fint kallar det) över & formen ska jagas på allvar!
Nedan är lite bilder från träningspasset i fredags med min teamtjej Martina då vi körde axlar..

image-11.jpeg

Kan inte leva utan min BCAA från Ultimate Nutrition & riskakorna, that’s a ”have to” i mitt liv!;)
Funderar på att beställa hem denna produkt från Grenade också, just för att testa om man kan få än mer boost i träningen när gasen ska i!

image-12.jpeg

Gäller ju att passa på när priserna är på topp!;)