Upp på hög höjd igen!

Då var det återigen dags för att sätta sig på flyget…denna gång hem till Stockholm för ett par dagar innan det bär av igen.
Göteborg, Fitnessfestivalen & Luciapokalen där jag bla ska:

• coacha atleter från Team Forever Fit by Better Bodies som ska upp på scen, vi har 4st tjejer som tävlar på lördag
• upp på exposcenen med Team Better Bodies på lördag
• döma Gymgrossistens Model Search tävling både lör & sön
• upp på exposcenen med Team Forever Fit by Better Bodies på söndag
• stå i Better Bodies atlet monter på söndag
• stå i Smartshakes monter på söndag
• vara med på Guldhjärtegalan & galamiddagen/festen

Fullt schema med andra ord, precis som det ska va.;)

Har haft en fantastiskt mysig men intensiv helg med mina teamisar i Lund som jag anlände direkt efter fitnessresan i Thailand.

image1.jpeg

Nu ger vi allt, plockar med oss resten av teamet som ska tävla på Lucia & växlar upp till Max!

image3.jpeg

Det finns få saker som får mig så varm & rörd i hjärtat som att se mina atleter prestera på scen. Oavsett placering så vet jag hur de kämpat, gjort sitt absolut bästa & bara älskar att vara på scen!
Det är nog enda gången ni ser mig gråta in public.<3

Jag skrev i ett tidigare inlägg om att jag beställt hem lite kosttillskott till min kommande träning-för-att-bygga-mer-massa & tänkte nu berätta lite mer om dem:

image2.jpeg

– Kaffepulver från Nanox:
Eftersom jag nu blivit en hejare på att dricka kaffe så tänkte jag testa om detta pulver kunde vara ett smart komplement till mitt kaffe.:)
Pulvret ska ge en högre effekt på fettförbränningen samt den energi som kaffet ger bla.
Detta är kanske inte optimalt för mig just nu då prio inte är att förbränna fett, utan bygga massa. Men för att ev kunna rekommendera produkter så måste man ju själv testa dem.;)
Dock har jag bara hunnit testa produkten en gång hittills så det är för tidigt att ge något större utlåtande om den i dagsläget.

– BCAA från Ultimate Nutrition.
Behöver jag ens nämna att detta är en av mina absoluta favoritprodukter?! Ni som hängt med mig ett tag vet att denna BCAA är en stående produkt hemma i mitt kök samt i träningsväskan & shakern.
BCAA är en gr produkt att ta i samband med styrketräning framför allt. Innehåller tre viktiga aminosyror som är speciellt viktiga för energi, återhämtning & uppbyggnad för musklerna.
Testade smaken Lime för en gångs skull för att variera mig lite.;)
Brukar ju alltid annars använda Blue Raspberry, mn har även testat Orange & Watermelon vilka alla smakar väldigt bra. Denna BCAA är väldigt tydlig i smaken. Vilket jag föredrar framför mer svaga & lätt ”blaskiga” smaker.

– Expandrox från Nanox:
Förbättrar prestationsförmågan
Stimulerar proteinsyntes och muskeltillväxt
Säkerställer en normal hormonproduktion
Förbättrar syreupptagningsförmågan
Framkallar pump och vaskularitet
Påskyndar återhämtningen
Expandrox XV3 är helt fri från stimulantier som t.ex. koffein och behöver därför inte tas i cykler.

Bra för alla som tränar sena kvällar med andra ord!;)

– HMB från Nanox:
HMB är förkortningen av Beta-Hydroxy Beta-Methylbutyrate som är en aminosyrametabolit av den essentiella och grenade aminosyran L-Leucin. Den aminosyra som enskilt har störst effekt på stimulansen av muskelproteinsyntesen är just L-Leucin. HMB och L-Leucin har en indirekt anabol effekt då den effektivt motverkar muskelnedbrytning. För att ge kroppen optimala förutsättningar för återhämtning samt vävnadsreparation bör man ta HMB i samband med träning samt mellan måltider. Dess egenskaper gör att det passar vid alla typer av fysisk aktivitet.

– AT4 fr Grenade: en testobooster som ska va grym enl dom som vet, så upp till bevis!;)

– BCAA shots fr Nanox: rena godiset! Perfekt form av BCAA i tablettform som är smidigt att alltid ha med sig i bilen el väskan när man är ”on the go”.

Jag är eg ganska dålig på att ta kosttillskott, äter hellre mat så långt det räcker & går. Men nu blir det intressant att testa & se vad lite komplement kan göra.
Det viktiga är dock att man vet VAD det är man stoppar i sin kropp & VARFÖR. Mer är inte alltid bättre, det finns en anledning till att kosttillskott heter just kost-”TILLSKOTT”. Alltså inget som bör ersätta en hälsosam & varierad kosthållning.

En sista liten tanke mina vänner:
Skynda långsamt mot ert mål…muskler växer inte över en natt, det tar år!
Inse att det inte går att jämföra sig med någon som är 10-20år äldre, väger 10kg mer än du & har tränat i 10-15år längre. Allt tar din tid, låt det vara så. Du kan aldrig vara bättre än ditt absolut bästa DU!

image4.jpeg

Det är just detta som iaf driver mig framåt: att utvecklas, förbättras & hitta nya utmanande vägar dit!:)

Hoppas på att få träffa så många av er som möjligt på Fitnessfestivalen kommande helg. Backstage, på
Scen, i någon monter eller på galafesten.;)

image5.jpeg

<3