Nä nu..!

Nu är det dags att ta hand om mig själv lite också. För att ta hand om andra behöver man först ta hand om sig själv. Något jag vetat länge men kanske inte alltid anammat…
Nu menar jag ju givetvis inte att jag inte lagt tid på mig själv, gjort vad jag behövt & älskat. Jo då absolut! Finns så mycket av det goda & roliga i mitt liv så man kanske ibland glömmer bort de lite viktigare delarna: att stanna upp, andas & njuta av det också.:)
Nu ska minsann både kropp, knopp & själ få njuta!;)

image2.jpeg

Träning är en del av mitt liv som bara finns där, något som för mig är lika självklart som att äta & sova.
Men det är det bara om det är roligt, givande el utmanande på något sätt. Om min träning någon gång kommer kännas som ett ”omotiverat måste” så kommer det inte längre vara den här givna delen av mitt liv.
Jag tror på variation i allt här i livet: variera träning & aktiviteter, att resa & se nya platser i världen, att möta & umgås med olika människor med olika bakgrunder & liv, att våga prova nya galna saker som ingen annan vågar…
Nu kanske ni tror att jag ska hitta på nåt galet, men nejdå. Jag tycker mig ha ganska bra med variation i mitt liv, i min träning, många fina vänner & nära omkring mig & stora valmöjligheter att styra rätt så mycket själv. & detta är jag så otroligt tacksam för & det är allt DETTA jag vill hinna njuta lite mer av. Jag vill inte ha mer än det jag har nu, utan bara mer av vad jag redan har.:)

Ett nytt litet mål är uppsatt vilket kommer skjutsa igång en liten diet nu & ett par månader framåt.
Vad det är spelar mindre roll, men det är ingen planerad tävling iaf.

Förutom att våren är på väg, vilket innebär mer tid utomhus & mys med familj & vänner, så har jag en hel del kul som står på agendan framför mig innan sommaren tar tag i oss:
• Tyngre Classic i helgen där en av mina fina teamtjejer, Cornelia, tävlar.

image3.jpeg

Där tävlar även flera av mina fina vänner & givetvis ska jag finnas på plats i Solnahallen emellanåt under helgen.:)
• ”…destination Training Camp” i Dallas 2-12/5!
Ja, vad ska jag säga? Detta kommer bli en resa att minnas både för mig & alla som ska med på detta. Jag minns vår förra resa som det vore igår, & nu lägger vi till ytterligare 2dagar på denna trip!;)

image4.jpeg

• Jag hinner inte ens hem med resväskan innan jag ska vidare upp till S-vall direkt efter att planet landat i Sverige efter Dallas.
Ett roligt event väntar i Sundsvall så jag följer helt enkelt med Rosanna (som är min vapendragare på trainingcampet i USA) hem till hennes hemtrakter & styr upp en hel del skoj där!

image5.jpeg

Håll utkik för er som bor i krokarna, mer info om detta kommer.
• Här efter väntar några race som jag har anmält mig till. Jag har ju lovat mig själv & Salming Koncept Store att springa några lopp nu när jag både sprungit in grymma skor, fått träningstips från proffsen & faktiskt lagt (lägger just nu) ner en hel del tid på löpningen.
Jag kommer aldrig bli någon superstar inom löpningen, men målet är att kunna snöra på mig skorna & faktiskt gilla att dra en 7-10km i skogen i sommar.:)

image7.jpeg

Enligt mig finns det inget negativt med bra flås!
• SEN..kommer min efterlängtade semester med denna snygging!

image1.jpeg

En FAB resa som innehåller precis allt vi kan önska i till Kroatien.

image6.jpeg

Vi behöver bara packa väskan & checka in, sen finns det inget mer vi behöver tänka på än att bara ha det bra tills flyget tar oss tillbaka till sommar & midsommar igen!:)