Lita på din kropp!

Igår eftermiddag smet jag till Halmstad och besökte för första gången Beauty Bar, en fantastiskt mysig salong där dom gör i stort sett allt för skönhet för kroppen. Allt från fransar, naglar, laserbehandling, frisör, Cavi lipo behandlingar etc. Jag träffade duktiga Jeanette och testade Cavi Lipo behandlingen där vi gick igenom det område som jag ville få hjälp med eftersom jag samlar mycket vätska kring magen. Vi mätte direkt närmar kom med måttband på flera ställen för att direkt efter behandlingen kunna se mätbara resultat och jag hade redan under den tiden minskat 2-3 cm på båda ställena. Effekten är som sagt som störst 3-4 dagar efter behandlingen när vätskan har gått ut mer från kroppen och det passar väldigt bra till tävlingen. Många gör även denna behandling om man är t.ex. Överviktig men då för att få effekten att få bort fett från kroppen, men i mitt fall är det vätskesamlingarna som jag gjorde detta för. I korta drag om man gör det för att få bort fett, så är det små små supersnabba vibrationerna som kommer åt fettcellen som tillsslut gör att den spricker. Då tar den även mindre plats men man kommer även att få mer vätska som sedan kommer ur kroppen och man får bort slaggprodukterna och även minskar i mått. Detta alltså om man gör denna behandling för övervikt, men då tillsammans med bra kost och träning för optimala resultat, så ett komplement. Det finns inga genvägar men det finns hjälpmedel som kan underlätta och motivera till att börja äta rätt och träna för att maximera resultaten, så då tycker jag att det är en bra ide om det får dig att vilja ta tag i det och ändra ditt livsstil till mer hälsosam. Behandlingen gjorde skillnad på min kropp men även att jag släpper mina nerver och litar på kroppen gör att den även reagerar positivt. Är kroppen stressad, även om det är psykiskt stress och press som är anledning är det aldrig bra att känna för mycket stress. Då blir det motsatt effekt och kroppen svarar tvärt om mot det vi vill. Efteråt körde jag ett pass på Gladius Gym, mitt favoritgym i Halmstad och jag blir alltid lika glad av det och att träffa alla underbara och positiva människor som peppar och stöttar en! 3 små dagar kvar bara till det är dags, men nu är tävlingskänslorna på plats igen, energin är här och jag ser så mycket fram emot helgen! .

Idag skall jag på en sista massage för att mjuka upp kroppen inför tävlingarna, och därefter ett lättare pass för rygg och armar på gymmet!

20151011171123501157461_sbig.jpg

Gårdagens pass och alla känslor hela eftermiddagen var helt underbara!! Träningsglädjen var enorm och det kändes igår som att alla bitar inför tävlingen för på plats. Oavsett hur klyschigt det än låter så var det bara sådan härlig känsla! Det blev en Batman-pose i slutet för känslan var mer eller mindre som en superhjälte igår!

Massor av kramar

Från Jenny